Tipuri de vile

Proiectul se afla in lucru dar primele 9 vile vor putea fi predate pentru mutare efectiva in mai 2022.

vila-single

Vila single 165mp
295 000€* + TVA

P+1+Pod pe o suprafata de teren de 365mp utili + cota indiviza de drum acces

Afla mai multe

vila-duplex

Vila duplex 165mp
280 000€* + TVA

P+1+Pod pe o suprafata de teren de 265mp util + cota indiviza de drum acces

Afla mai multe

Vânzări de Vile Mogosoaia în exclusivistul cartier Lilium-Residence.ro

   Vile Mogosoaia construite de Lilium-residence.ro, companie specializată în dezvoltări imobiliare, vă așteaptă într-un nou proiect rezidențial ce combină accesul facil în capitală cu facilitățile menite să satisfacă și cele mai exigente persoane. Proiectate de arhitecți cu experiență în dezvoltarea de locuințe private, aceste vile se aliniază exigențelor de calitate și confort. Cu un design modern și suprafețe generoase, toate vilele beneficiază de o suprafață decentă de teren.
  Astfel, acesta va oferii proprietarilor beneficiile și confortul vieții la curte, fără a transforma acest avantaj în corvoada întreținerii unor suprafețe dificil de gestionat. Pregătește-te pentru o experiență nouă, unde vei combina atât viața într-un interior modern și rafinat cât și viața în aerul liber și curat de la nordul capitalei. Și toate acestea se vor întâmpla la vile Mogosoaia aflate într-un mediu ambiant unic, ce îmbină frumusețea vieții rurale cu istoria și modernismul, înconjurat de toate facilitățile lumii moderne.

  Pentru că am adus vorba despre istorie trebuie să va spunem că acest complex de vile Mogosoaia este amplasat în imediata vecinătate, la numai 5 minute de Palatul Mogoșoaia. Construit de luminatul domnitor Constantin Brâncoveanu, această capodoperă a arhitecturii brâncovenești își deschide porțile la 20 septembrie 1702. După execuția domnitorului și a celor 4 feciori ai săi la Constantinopol, în 1714, averea acestuia este confiscată de către sultan iar palatul, din lipsă de susținere materială, este transformat în han.
  Își schimbă vreme de secole proprietarii, numele celebre ale înaltei societăți valahe avându-l în proprietate pentru mai mult de trei secole. Devastat atât de otomani cât și de pandurii lui Tudor, în 1912 palatul capătă o nouă șansă, numită Martha Bibescu. Aceasta îl renovează, găzduiește cele mai importante personalități europene ale epocii iar în 6 martie 1945 impozanta moșie este naționalizată de regimul comunist și devastată de bravii săi soldați.

Alege din oferta de la vile Mogosoaia o vila duplex Mogosoaia și beneficiază de spațiu!

   Vile Mogosoaia, pentru confortul dvs. Vila duplex Mogosoaia are un regim de înălțime de P+1, la care se adaugă podul. Cu 165mp construiți, 265mp de teren aferent și drum de acces privat, acestea sunt pregătite să ofere tot confortul necesar viitorilor proprietari. Concept apărut în Marea Britania, vilele duplex sunt acum prezente în întreaga lume, atractivitatea lor venind din prețul mai mic decât al unei locuințe individuale, în vreme ce sunt capabile să ofere confortul acesteia.
  Lilium-Residence.ro a ales realizarea de locuințe îngemănate, planurile fiind dispuse simetric din punct de vedere al compartimentării și al suprafeței. Alegând o vila duplex Mogosoaia beneficiezi de o casă la un preț apropiat de un apartament. În altă ordine de idei, alegând o casă în acest ansamblu rezidențial, beneficiezi de o amplasare premium fără a fi nevoit să renunți la facilitățile de confort. Supermarketuri, benzinării sau grădinițe sunt lângă tine!

  Vila duplex Mogosoaia este un tip popular de locuință. În trecutul nu foarte îndepărtat aceste case erau destinate claselor superioare, iată însă că astăzi ele au devenit mult mai accesibile ca preț. Un alt detaliu important este că facturile de utilități vor fi mai mici într-o locuință tip duplex. O particularitate a acestui tip de construcție este peretele comun, ceea ce înseamnă că fiecare din cele două locuințe din componență vor beneficia de un perete comun.
  Aceasta se traduce prin mai multă căldura iarna și mai multă răcoare în anotimpul călduros. În contextul particular al creșterii prețurilor la energie electrică și la gaze naturale, aceste avantaje devin cu adevărat semnificative. Cele două locuri de parcare atribuite fiecărei locuințe conferă de asemenea un grad suplimentar de confort. Surprizele neplăcute pe care le aveai în trecut seara, la întoarcerea de la birou, acum sunt istorie! Astăzi parchezi garantat în fața casei tale!

De ce să cumperi o vila duplex în suburbii?

   Vila duplex în suburbii aduce după sine o sumă de avantaje. Aici veți găsii spațiile deschise și liniștea pe care orașul nu are cum să le ofere. Poluarea, sub toate formele ei, este mai mică în suburbii iar un efect secundar ce va acționa instantaneu este că, inevitabil, veți petrece mult mai mult timp în aer liber. Astfel soarele va fixa mai ușor vitamina D în organism iar sănătatea dumneavoastră se va ameliora.
  Noaptea, în suburbii, cerul se umple de stele, în vreme ce liniștea dimineții vă va revela faptul că somnul este mai odihnitor atunci când nu este perturbat de zgomotele tramvaielor sau a sirenelor poliției sau ale salvării. Fiecare drum spre casă, de la birou, va reprezenta începutul unei scurte vacanțe, în care vă puteți deconecta cu adevărat și puteți să vă dedicați timpul și energia celor dragi. Și asta 5 zile pe săptămână, 12 luni pe an!

  Viața într-o vila duplex din suburbii are o sumedenie de efecte secundare. Poate cel mai important este dezvoltarea simțului comunității. Aici omul se apropie de valorile tradiționale, se dedică familiei și dezvoltă relații de prietenie cu vecinii. Într-o mare măsură există un set important de valori comune împărtășite de membrii comunității, ceea ce favorizează nașterea unor prietenii trainice. Suburbia are darul de a crea o bulă în care membrii așteaptă cu nerăbdare întoarcerea zilnică.
  În suburbii sunt cele mai intense meciuri de baschet, cele mai gustoase grătare și cele mai savuroase cafele, alături de familie și prietenii care inițial au fost doar vecini. Viața în suburbii îți oferă sentimentul protectiv al comunității, dar și capacitatea de a construi un viitor predictibil alături de familia ta. Viața în suburbii este un concept încă recent pentru România, dar în mod cert este un stil de viață capabil să nască comunități și amintiri!

vile Mogosoaia
vila duplex Mogosoaia
vila duplex